Yangın kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

– Duman engelleri yangına dayanıklı bölmelerle katkısızlanacak ve bölme içinde görev saha baplar

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı güzel itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik düzen şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı ciğerin bayağı hizmetlevsel şekilde misyon yapmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına kırmızıınmasında hamil olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bir sair şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan çokça olmaması gerekir.

Yangın kapısı, her dönem silme kapalı ve kilitlemeli olmalıdır. Bapnın küşade yahut yarı engelsiz bırakılması, yangın durumunda alevlerin öteki alanlara yayılmasına ve muhataralı durumların oluşmasına sebep olur. Bapnın kilidine mütemadi olarak nazarıitibar kılmak önemlidir.

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya girizgâhine yardımcı olacaktır.

ürkü bar yaygın kapısının kilit sistemidir. Yalnızca hamlede açılması gereken bir kilit mekanizmasına sahiptir.

– 4 .ncü madde kapsamı haricinde artan bulunan binalarda yangına karşı tuzakınması vacip tedbirler ; müntesip belediyelerce çatı sahip ve yöneticisi ile büyüklenme amirlerinden yazılı olarak istenir. Bu kasıt üzerine, hatıralan sorumlular ;

Bir yangın bapsı otomatik kapanır olmalıdır. şayet bir yangın kapısı kemiksiz tutuluyorsa bir duman denetleme aygıtı ile donatılmalıdır. Kapının kalıplı olarak ustalıklemesini engelleyecek rastgele bir takoz kapı engelleri, zincirler, kancalar vs gibi engelden arındırılmalıdır. Yangın çıkış kapısı fiyatları firmadan firmaya göre değemekmektedir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı hızlıya kapanmasını sağlamlamaktır.

Kanatlar içre yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin dayak plakaları mevcuttur.

Kaçış muhtevain kullanılmasına müsaade verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en güçlükle basamak oylumluliği, konutlarda 100 mm’den ve özge kuruluşlarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her dü beraberinde cidar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Tüm çelik kapı modellerimizde olduğu üzere yangın kapılarımızda ve acil çıkış baplarımıda da garantili ürün ve hizmetlerimiz Ucuz yangın kapısı bulunmaktadır. Ivedili çıkış kapısı fiyatlarımız ve garanti koşullarımız için detaylı veri koparmak için bizlere ulaşınız.

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı mevsuk haydi haydi açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page